Author Topic: anybody else having problems writing a post ?  (Read 1689 times)

Offline manxman

  • Graham Leggat
  • **
  • Posts: 917
  • @ManxFFC
anybody else having problems writing a post ?
« on: July 11, 2010, 09:53:35 PM »
when i write from a quote, the page that i write in , keeps jittering up and down, making it very hard to post. i have to keep scrolling down to see what i am writing. anyone else got this problem, or is it my computer> it has only started in the last couple of hours for me.

FatFreddysCat

  • Guest
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #1 on: July 11, 2010, 10:26:32 PM »
when i write from a quote, the page that i write in , keeps jittering up and down, making it very hard to post. i have to keep scrolling down to see what i am writing. anyone else got this problem, or is it my computer> it has only started in the last couple of hours for me.
I've posted about this, and it was explained what i was doing wrong, but i'm thick, and it still happens. I think it's your fault, but who am i to know?

Fernhurst

  • Guest
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #2 on: July 11, 2010, 10:47:02 PM »
when i write from a quote, the page that i write in , keeps jittering up and down, making it very hard to post. i have to keep scrolling down to see what i am writing. anyone else got this problem, or is it my computer> it has only started in the last couple of hours for me.


YES ........ This happens when you have used up the space in the initial "box" for replies........ which can happen quite often if you transpose one of Lighthouse's more "insightful" texts.... :dft012:

Come on techies.... what's occurring??????


Offline finnster01

  • Gentleman Jim
  • ***
  • Posts: 9714
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #3 on: July 11, 2010, 10:54:12 PM »
Must admit I have not had this problem yet (touch wood) but it sounds indeed like the work of the devil...

Offline Rupert

  • Jimmy Hill
  • *
  • Posts: 2075
  • I wasn't dead, just too busy to post, sorry!
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #4 on: July 11, 2010, 11:10:47 PM »
Must admit I have not had this problem yet (touch wood) but it sounds indeed like the work of the devil...
That's a little bit of a harsh description of Lighthouse, isn't it?

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 57964
  • I'm tall for my height
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #5 on: July 12, 2010, 08:42:26 AM »
The problem is Internet Explorer/windows related.
I have a couple of windows based systems that I use for testing websites (I make websites for a living) as well as my preferred system (Mac OSX).
One of my windows systems displays a similar effect, the other doesn’t, the only difference, that I know of, is that one is a laptop and the other is a desktop. There appears to be no rhyme or reason why this happens.

Using a different browser, Firefox, Opera, Safari etc. would help you can download them here…
http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/
http://www.opera.com/
http://www.apple.com/safari/download/


Offline finnster01

  • Gentleman Jim
  • ***
  • Posts: 9714
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #6 on: July 12, 2010, 08:59:41 AM »
The problem is Internet Explorer/windows related.
I have a couple of windows based systems that I use for testing websites (I make websites for a living) as well as my preferred system (Mac OSX).
One of my windows systems displays a similar effect, the other doesn’t, the only difference, that I know of, is that one is a laptop and the other is a desktop. There appears to be no rhyme or reason why this happens.

Using a different browser, Firefox, Opera, Safari etc. would help you can download them here…
http://www.mozilla-europe.org/en/firefox/
http://www.opera.com/
http://www.apple.com/safari/download/

I'd add Google Chrome to that list. Even an old geezer like yours truly actually have managed to use it and I quite like it. http://www.google.com/chrome/intl/en/landing_chrome.html?hl=en&brand=CHMB&utm_campaign=en&utm_source=en-ha-na-us-sk&utm_medium=ha

Logicalman

  • Guest
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #7 on: July 12, 2010, 10:04:20 AM »
Quite so Mr. Finn.

Google Chrome is shown as the fastest browser for downloads in just about all speed tests.

For comparison, I have a 25/15 speed line (supposed to be 25/25 but I believe my provider as much as I believe Roys committal statement to the Cottage). With Chrome I get 25/11, IE 23/5, Fox 24/6. Just goes to show that not all browsers are the same, though I will admit I do prefer Fox at the moment over the other two.
Safari and Opera are OK as well (Opera is best for mobiles).

Offline Lighthouse

  • Moritz Volz
  • ***
  • Posts: 18268
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #8 on: July 12, 2010, 10:11:10 AM »
Must admit I have not had this problem yet (touch wood) but it sounds indeed like the work of the devil...
That's a little bit of a harsh description of Lighthouse, isn't it?

I was thinking the same. Still hurts though. I'll be ok. Might call The Samaritans. Except when they know it's me they put me on hold.


Offline finnster01

  • Gentleman Jim
  • ***
  • Posts: 9714
Re: anybody else having problems writing a post ?
« Reply #9 on: July 12, 2010, 10:17:01 AM »
Must admit I have not had this problem yet (touch wood) but it sounds indeed like the work of the devil...
That's a little bit of a harsh description of Lighthouse, isn't it?

I was thinking the same. Still hurts though. I'll be ok. Might call The Samaritans. Except when they know it's me they put me on hold.

LOL  :011: :045: :045: