Author Topic: test for reload  (Read 4515 times)

ShortCummins

  • Guest
test for reload
« on: October 04, 2009, 02:55:37 PM »
this thread was started @ 14:54

i've set the page re-load to 5 mins, so the page should be reloaded at around 15:00

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #1 on: October 04, 2009, 02:58:51 PM »
that appears to work

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #2 on: October 06, 2009, 10:54:39 AM »
spell check works?


ShortCummins

  • Guest
Re: test for reload
« Reply #3 on: October 06, 2009, 11:09:58 AM »
this was udpated on a Mac OSX, Safari browser. 
 
this spell checker appears to let you add words, how clever
 
is Fulham in the dictionary? yes it is

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #4 on: October 06, 2009, 11:12:32 AM »
works in Firefox

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #5 on: October 06, 2009, 11:19:38 AM »
spoil check using Google Chrome


ShortCummins

  • Guest
Re: test for reload
« Reply #6 on: October 06, 2009, 11:22:36 AM »
OSX - Opera

Love Child

  • Guest
Re: test for reload
« Reply #7 on: October 07, 2009, 03:16:27 PM »
Hi John,
 
The 'reload' works fine but there is one problem. If you are typing out a long post, the page refreshes & knocks you off what you are typing. It's hard to explain but if you are not looking and still tapping keys, you've come off post & accessing thing on your PC. This could be highly frustrating for the slower typing members like myself.

Logicalman

  • Guest
Re: test for reload
« Reply #8 on: October 09, 2009, 11:20:11 AM »
Vista even in IE 8, by jeeves.

wot about the spell-checker then?

whoa, it all works jest fine ..... including the pweview


Logicalman

  • Guest
Re: test for reload
« Reply #9 on: October 09, 2009, 11:34:47 AM »
Vista + chrome 3.0.195
Looking good in the nayborhood

passed ....

One thing though - I noticed the spell checker always appears in IE. That could be a problem as IE sometimes locks up. Any chance of opening the spell checker in the same app as the editor (not window - just a new thread of the same)?

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #10 on: October 09, 2009, 12:16:55 PM »
Hi John,
 
The 'reload' works fine but there is one problem. If you are typing out a long post, the page refreshes & knocks you off what you are typing. It's hard to explain but if you are not looking and still tapping keys, you've come off post & accessing thing on your PC. This could be highly frustrating for the slower typing members like myself.

the refresh is currently set to approx 3 mins, I'll extend it to 10 mins

Offline whitejc

  • Administrator
  • Mornington Crescent
  • *
  • Posts: 71834
  • I'm tall for my height
Re: test for reload
« Reply #11 on: October 09, 2009, 12:44:09 PM »
Vista + chrome 3.0.195
Looking good in the nayborhood

passed ....

One thing though - I noticed the spell checker always appears in IE. That could be a problem as IE sometimes locks up. Any chance of opening the spell checker in the same app as the editor (not window - just a new thread of the same)?

PHP doesn't include (by default) a 'native' spell checker, its an add-on. The current hosting company haven't implemented the spell check therefore I've installed a 'stand-alone' version. This version requires its own window, I'm reasonably sure that the 'native' version would require a separate window also